Afhalen, herhaalservice en bezorgen – Pharmacy Apotheek Leidsestraat – Amsterdam

Pharmacy Apotheek Leidsestraat

Leidsestraat 74 - 76 1017 PD Amsterdam Tel:020 - 422 02 10 Fax:020-206267301

Afhalen, herhaalservice en bezorgen

Afhalen

U heeft al een herhaalrecept van de apotheek in huis. U kunt deze op de voldende manieren inleveren: aan de balie van de apotheek, in de receptenbrievenbus bij de balie.

Herhaalrecepten (op werkdag vóór 11.00 uur ingeleverd) liggen na 2 werkdagen klaar in de apotheek. Geef s.v.p. uw mobiele telefoonnummer aan ons door zodat wij u een sms bericht sturen met afhaalcode  zodra uw medicatie klaarstaat.

Recepten die vóór 15.00 uur bij ons zijn aangeboden, kunt u de volgende dag na 14.00 uur afhalen bij de afhaalbalie. De medicijnen kunnen worden afgehaald door de patiënt of een vertegenwoordiger.

Spoedeisende medicijnen kunnen direct worden afgehaald bij onze apotheek of bij de dienstdoende apotheek (zie fbadam.nl voor alle dienstapotheken in de regio Amsterdam).

Herhaalservice

Wij zijn onze klanten aan het bellen om onze Herhaalservice aan te bieden. Onze Herhaalservice houdt in dat wij uw voorraad geneesmiddelen bijhouden, de herhaalrecepten voor u aanvragen bij uw arts en u laten weten wanneer het klaar ligt. Hierdoor voorkomt u dat u zonder medicatie komt te zitten of er zelf achteraan moet gaan. U kunt zich ook zelf aanmelden door een e-mail te sturen, met uw naam en geboortedatum, naar leidsestraatapotheek@ezorg.nl. Er wordt dan door een assistente contact met u opgenomen.

Gratis bezorgservice

Wij bezorgen dagelijks tussen 18:00 en 21:00 uur in het centrum van Amsterdam.  Alleen met uw toestemming kunnen de geneesmiddelen in uw brievenbus gedeponeerd worden.

Als u gebruik wilt maken van onze bezorgservice, dan kunt u contact opnemen met onze apotheek. Onze apotheek voldoet aan alle eisen die aan het bezorgen van geneesmiddelen worden gesteld.